Rentoudu rauhassa



"Etsi joku rauhallinen kappale ja kuuntele sitä kun menet nukkumaan, joka ilta. Musiikkikappale voisi kestää 10-15 minuuttia. Jos et löydä niin pitkää, kuuntele kappale pari kertaa peräkkäin. Kun kuuntelet sitä sängyssä ennen nukkumaanmenoa, sydämesi syke rauhoittuu ja pikkuhiljaa kehosi alkaa rentoutua. Kun ehdollistat itsesi tälle musiikille joka ilta, se auttaa sinua myös nukahtamaan ja nukkumaan hyvin." 

Menin kotiin ja otin puhelimen käteeni. Menin iTuneisiin ja kirjoitin hakukenttään yksinkertaisesti "klassinen musiikki". Melkein välittömästi sain eteeni tämän kappaleen. Olen kuunnellut sen 2-3 kertaa joka ilta ja kun lopetan kuuntelun, nukahdan melkein heti. Huomaan, että nykyään kappale saa minut rauhoittumaan missä ja milloin vain. 

Suljen silmäni, kuuntelen kappaleen ja olen vain. Jotta voisit nauttia elämästäsi ja olla onnellinen, sinun tulee osata rentoutua. Et voi olla onnellinen jos käyt ylikierroksilla koko ajan. Millä tavoin sinä rentoudut? Kerro omat vinkkisi ja kommentoi kappaletta jos haluat =) Tänään on kansallinen kaksosten päivä ja sen kunniaksi leivoin ihania kaksoskeksejä. 

Ohjeen sain Suomen Monikkoperheiltä mutta ohje löytyy myös Kinuskikissan blogista. Minun piparit ei näytä yhtä ihanan litteiltä mutta ensimmäiseksi kerraksi keksit olivat kuitenkin ihanan makoisia :) Vaikka perheessä ei olisikaan monikkolapsia, voi tänäpäivänä juhlistaa vaikka nimpparisankareita, etkolaskiaista tai ihan muuten vain omaksi iloksi =) Sinulla on kaksi vaihtoehtoa:voit nauttia siitä tai voit valittaa siitä. 

Kumman valitset? Näin esiteltynä valinta on helppo mutta todellisuudessa teet kuitenkin päinvastoin. Jokainen meistä haluaa nauttia elämästä. Luemme lehtiä, kirjoja ja blogeja ja uppoudumme valtavaan mielikuvitusmaailmaan. Kadehdimme niitä, jotka näyttävät elävän sitä elämää, jota me haluaisimme elää.

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!