TOP 5 Media Kit -pakettia bloggaajille


Monet bloggaajat haaveilevat yritysyhteistyöstä. Myös yrittäjät tekevät mielellään bloggaajien kanssa yhteistyötä. Mutta kuilu bloggaajien ja yritysten välillä on vielä suuri. Ajatukset ja tavoitteet eivät välttämättä kohtaa ja moni bloggaaja kokee epävarmuutta siitä, miten yrityksiä kannattaisi lähestyä.

Noh, yksi loistava keino on tehdä omasta blogista Media Kit eli kavereiden kesken Mediakortti. Tähän postaukseen etsin sinulle 5 upeaa valmista Media Kit pohjaa, joiden avulla näytät ammattitason bloggaajalta ja teet lähtemättömän ensivaikutelman.

Huomioithan, että näitä materiaaleja voi muokata vain joko Photoshopilla tai InDesign ohjelmilla. Photoshopista voit ladata 30 päivän ilmaisen kokeiluversion täältä >>

1 | Stephanie Design Media Kit Template

Tässä mediakortissa pääset esittelemään omaa blogiasi monipuolisesti. Ensimmäisellä sivulla pääset nostamaan esille blogin tilastoja sekä lukijoiden demograafisia tietoja. Nämä ovatkin tärkeitä yrityksen kannalta, sillä he haluavat tietää, millainen ja miten suuri yleisö sinulla on. 

Toisella sivulla pääset kertomaan sosiaalisen median seuraajista sekä antamaan eri vaihtoehtoja yhteistyölle, kuten sponsoroitu postaus, kilpailu tai vaikkapa sosiaalisen median kampanja. 

Kolmannella sivulla sinun on mahdollisuus kertoa, mitkä ovat blogisi suosituimmat aihealueet. Viimeinen sivu on varattu niiden yritysten logoille, joiden kanssa olet jo tehnyt yhteistyötä sekä palautteita parhaista yhteistöistä. 

Mediakortin ulkoasu on kaunis ja yksinkertainen mutta se huokuu ammattimaisuutta ja osaamista. Eikä mediakortin hintakaan päätä huimaa, nimittäin se on vain 12,90 €. Klikkaamalla kuvaa pääset tutustumaan tähän mediakorttiin tarkemmin. 


2 | Media Kit + Sponsorship Set | Glory


Tämä mediakorttipaketti sisältää useamman sivun ja sitä voi hyödyntää monipuolisesti. Mediakortti sisältää kaikkiaan 10 sivua mutta voit itse valita, mitä sivuja lähetät yrityksille. Koska varsinaisessa mediakortissa on 7 sivua, pystyt kirjoittamaan itsestäsi ja blogistasi laajemmin.

Voit nostaa esille mm. arvoja, joiden mukaan toimit, kertoa bränditarinaa sekä tietoa sinusta ja blogista. Mediakortissa on varattu oma sivu esimerkkitöille, blogin ja somen tilastoille sekä menneille yhteistöille ja palautteille. 

Mediakortin hinta on 16,40 €. Klikkaamalla alla olevaa kuvaa pääset tutustumaan sisältöön tarkemmin.



3 |  Media Kit Template | Nancy Ingersoll

Mediakortin ei tarvitse olla monisivuinen. Tässä yksi esimerkki yksi-sivuisesta mediakortista, joka toimii vallan mainiosti. Mediakortti on sommiteltu siten, että tarvittavat tiedot tulevat tiiviisti mutta kauniisti esille. Mediakortin hinta on vain 5,20 € ja sopii useille bloggaajille ja blogiaiheille.



4 | Blogger Kit Co.

Nostin tämän 3-sivuisen mediakortin esille, sillä se on kauniisti muotoiltu ja sommiteltu. Etusivun kuvan leikkaus on mainio. Etusivulla pääset kirjoittamaan itsestäsi ja blogistasi monipuolisesti, mikä helpottaa kokonaiskuvan saamista. 

Toisella sivulla pääset nostamaan parhaat suosituimmat postaukset esille. Esimerkiksi aikaisemmat yhteistyöt saat kauniisti esiteltyä tällä sivulla. Viimeinen sivu on varattu blogin tilastoille, yhteistyövaihtoehdoille, blogin ja somen tilastoille sekä hinnastolle.

Tämän mediakortin hinta on 12,90 € ja pääset tutustumaan siihen lähemmin klikkaamalla alla olevaa kuvaa.


5 | Media Kit by Eesome Design Studio


Viimeimpänä muttei missään nimessä vähäisimpänä, nostan esille 5-sivuisen mediakortin. Älä anna yksinkertaisen kansikuvan hämätä, nimittäin tämä mediakortti sisältää yllätyksen.

Tämä mediakortti sopii ensisijaisesti muotibloggaajille mutta on sovellettavissa myös muihin blogiaiheisiin. Mediakortissa on tilaa upeille muotikuville sekä tietysti blogin ja somen tilastoille.

Mikä tekee tästä mediakortista esiinnostamisen arvoisen? Mainospaikka taulukko. Jos tavoitteenasi on ansaita tuloja, pystyt tämän mediakortin avulla määrittelemään blogiisi erikokoisia mainospaikkoja ja niille hinnat.

Tämän avulla yritykset saavat oman mainoksensa suosittuun blogiisi ja sinä tienaat tuloja "ilman työtä". Tämän mediakortin hinta on 16,40 € ja pääset tutustumaan siihen klikkaamalla alla olevaa kuvaa.




Onko sinulla mediakortti? Entä innostuitko oman mediakortin tekemisestä?

** Tämä postaus sisältää affiliatelinkkejä. Linkin klikkaaminen ei aiheuta sinulle kuluja eikä minulle tuloja, joten voit rauhassa tutustua näihin teemoihin ja miettiä hankintaa niin pitkään kuin tarvitset. Mikäli päädyt hankkimaan jonkin teeman linkkini kautta, saan siitä pienen komission. **

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!